Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har flere spørgsmål, så kontakt os på e-mail.

Du logger ind på din profil. Herfra klik på din e-mailadresse i øverste højre hjørne og vælg "Mine biletter". Her får du vist en liste med alle dine bestillinger. Vær opmærksom på at din bestilling er opdelt som enkle biletter. Hvis du ønsker at annullere billetter til en hel forestilling, skal du derfor annullere hver enkelt billet, du har bestilt til forestillingen.

Du kan afbestille og ændre i din bestilling frem til 2. september. Dette gør du ved at logge på din konto med e-mail og password. Fra 3. september afbestilles pr. mail til teaterbillet@horsens.dk
Du kan altid tjekke om din bestilling er gået igennem ved at logge ind på din profil og tjekke "Mine biletter". Ønsker du fortsat en bekræftelse på mail, tager det typisk 5-10 min for det elektroniske postbud at nå frem til din mailboks. Husk at tjekke dit spamfilter.
Bekræftelsen du får på mail giver IKKE adgang til forestillingerne. Dine billetter skal du hente på Horsens Ny Teater. Dette kan gøres fra torsdag den 13. september. Se flere oplysninger i din mailbekræftelse.
Ja både børn og voksne skal have billet. Vær opmærksom på, at der til enkelte forestillinger er særlige børne- og voksenbilletter. Dette er angivet under forestillingerne.
Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger eller andre informationer indtastet på dette website til tredjemand. De personlige data indsamles med henblik på pakning af billetter, samt til at kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet.
Alle dine personlige oplysninger vil blive slettet 3 måneder efter festivalen er afviklet. Hvis du næste år ønsker at bestille billetter, skal du derfor på ny oprette en profil.
Formidlere kan bl.a. være teaterkontaktlærere, bibliotekarer, kulturkonsulenter, repræsentanter fra teaterforeninger, kulturhuse, teatre og andre, der køber forestillinger eller arrangerer kulturbegivenheder.
Formidlere kan bestille billetter fra 19. juni og frem til 2. september. Som formidler kan du bestille max. 2 billetter til hver forestilling. Vær opmærksom på at der er særlige forhold for nogle forestillinger.
Du skal have CVRnr., evt. EANnr. og navn på den institution du repræsenterer. Sørg derfor for at have de informationer klar inden du går i gang med at bestille. Billetter til alle forestillinger på Horsens Teaterfestival er gratis. Husk at både børn og voksne skal have billetter. Der skal ikke bestilles billetter til udendørs forestillinger – bare duk op.

Du kan også bestille forplejning i festivalcaféen på Café GRAN og deltagelse i Fagligt Forum. Du finder shoppen i øverste bjælke, efter du har oprettet din profil.
Bestilte billetter skal afhentes samlet senest en time før den første forestilling i din bestilling. Hvis billetterne ikke er afhentet annulleres hele bestillingen, og billetterne gives fri, så andre interesserede kan få glæde af dem. Uafhentede billetter frigives løbende gennem festivalweekenden, ligesom billetter, der ikke er bestilt på forhånd, kan afhentes i billetudleveringen på Horsens Ny Teater fra torsdag d. 13. september.

Åbningstiderne i billetudleveringen er:
Torsdag 13. september kl. 14.00-18.00
Fredag 14. september kl. 9.00-17.30
Lørdag 15. september kl. 9.00-17.00
Søndag 16. september kl. 9.00-15.00
Privatpersoner kan bestille billetter fra 18. august til 2. september.
Der kan max. bestilles til 3 forestillinger, heraf kun 1 til forestillinger for børn op til 4 år. Max. 4 billetter til hver forestilling.
Vær opmærksom på at der er særlige forhold for nogle forestillinger. Husk at både børn og voksne skal have billetter.
Der må kun gennemføres én bestilling pr. familie – på den måde sikre vi os, at så mange som muligt får glæde af de dejlige teateroplevelser.
Forestillingernes aldersgrænser er sat for at sikre, at alle får en god teateroplevelse – både det enkelte barn og de øvrige i salen. Teatrene har stor erfaring med at vurdere, hvilke alderstrin forestillingerne egner sig til. Vi opfordrer derfor til, at aldersgrænserne bliver overholdt – og gør opmærksom på, at man risikerer at blive afvist i døren, hvis man ikke er gammel nok. Omvendt er der flere af forestillingerne, særligt ungdomsforestillingerne, der også kan ses af voksne. En forestilling, hvor aldersgruppen er sat til eksempelvis 13 år+, betyder derfor, at den er uegnet for børn/unge under 13 år - men at alle over kan få sig en rigtig skøn oplevelse, også selvom man er en del år ældre.
Der skal ikke bestilles billetter til udendørs forestillinger – bare duk op.