Carte Blanche

Møder - i mørket 6.-7. og 11.-13. september (udenfor festivalweekenden)

Efter Brylluppet Fotograf: Bo Amstrup

UNGDOMSUDDANNELSE - BILLETINFORMATION:

Der er gratis adgang til teaterinstallationen i nedenstående periode op til festivalen

Billetter skal bookes her: https://bit.ly/2MnQnYq

Det er muligt at booke billetter i perioden  6., 7., 11., 12. og 13. september

kl. 9:00, 10:30 og 12:45 

 

Læg mobilen fra dig. Kap den digitale navlestreng og oplev, hvilken magi halvanden times notifikationsfri tid med dig selv og dine kammerater byder på.

 

Horsens Teaterfestival og Horsens Kunstmuseum har den store fornøjelse, at kunne invitere jer til 90 minutters nærvær, tilstedeværelse og fordybelse. Forestillingsinstallationen ’Møder – I mørket’ er kommet til Horsens takket være støtte fra Insero og Familien Hede Nielsens Fond.

 

Fire performere bebor et sanseligt univers, som undersøger lys, mørke og menneskets evne til at se det, som ikke umiddelbart er synligt. Et rum, der både inviterer publikum til at gå på opdagelse og til fordybelse og refleksion.

 

I denne forestillingsinstallation af teatret Carte Blanche, kan I bevæge jer frit rundt og interagere, eller I kan finde et roligt sted, og lade jer opsluge af universet. Installationen er fyldt med små scener, poetiske billeder og historier, der fletter sig ind i hinanden, og som inviterer deltagerne til at stille spørgsmål til måder, vi oplever verden på.


Den første halvdel af tiden bruges i workshop, hvor I arbejder med at aktivere jeres nysgerrighed og undren – og evnen til at stille spørgsmål uden nødvendigvis at finde endelige svar.